Over mij

Kevin Cremers
een ervaren hoefsmid
met een visie.

Ik ben in 2011 van start gegaan met de opleiding hoefsmederij aan Helicon NHB in Deurne. Daarbij heb ik in de overige dagen mijn bekwaamheid en vakkennis kunnen opdoen bij Hoefsmederij Hermans. Voor mij was dit een goede leerschool omdat dit een smederij was waar niet alleen een hoge werkdruk lag maar ook een duidelijke visie. Het leveren van kwaliteit en vakwerk stond altijd op nummer 1.

In 2013 heb ik mijn diploma behaald. Direct daarna ben ik zelfstandig hoefsmid geworden en heb ik mijn eigen bedrijf Hoefsmederij Cremers opgericht, waar ik nog altijd met veel plezier in werk.

Als hoefsmid staat het welzijn van uw paard altijd voorop. Daarom heb ik ook nauw contact met andere vakbekwame hoefsmeden waar onderling een hoop speciale gevallen worden gedeeld en besproken. Op deze manier kunnen wij niet alleen van elkaar leren maar nog belangrijker, het welzijn van het paard waarborgen.

Verder heb ik de mogelijkheid gekregen de passie van het vak te delen met een topsmid uit Dubai. In maart 2018 reis ik af naar Dubai om daar onze ervaringen te wisselen en een aantal dagen samen te werken. Kortom ik ben een gedreven hoefsmid die leergierig is en wilt blijven groeien in het vak.

Goede service
staat bij mij
Altijd voorop.

ik hecht veel waarde aan een goede service daarom vraag ik om 1 tot 1,5 week van tevoren met mij contact op te nemen voor het plannen van een afspraak. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat alle planningen goed blijven verlopen. U kunt het beste contact met mij opnemen door het sturen van een WhatsApp bericht, telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. Bij kreupelheden of andere spoedeisende omstandigheden kom ik dezelfde dag nog.

Kevin is een vakman. Hij heeft kennis van zaken, hart voor paarden en hij komt zijn afspraken na. Ik ben al de nodige jaren tevreden.

....
Katja van de veen

Kevin Cremers is een zeer geduldige smid die zich altijd rustig de tijd neemt en luistert naar de wensen van de klant.

....
Patrick Nortier

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

WhatsApp chat